Societat 16/04/2021

Segona defunció en 48 hores a l'hospital lligada a la Covid

Es tracta d'un home de 78 anys que estava a l'UCI

ARA Andorra
1 min
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Andorra la VellaEl Govern ha informat aquest divendres a la tarda d'una nova defunció relacionada amb la Covid-19. Es tracta d'un home de 78 anys que estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital i que es converteix en la víctima 123 de la pandèmia.

Segons ha explicat aquest matí el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, els casos totals per coronavirus s'eleven a 12.712 després que s'hagin reportat 29 nous positius. Hi ha 484 persones amb la malaltia activa i les altes totals ja arriben fins a les 12.105. La taxa de reproducció baixa fins a 0,81. "Estem disminuint la pressió d'aquesta quarta onada i estem tornant a la situació que teníem els darrers dies", ha dit, malgrat que s'espera un repunt després de les vacances de Setmana Santa.

Pel que fa a la pressió sobre l'hospital, actualment hi ha 24 persones ingressades a planta i 8 a l'UCI, totes elles en situació de ventilació mecànica. En relació amb la població escolar, hi ha 7 aules sota vigilància activa –1 total i 6 parcial– i 2 sota vigilància passiva.

stats