Suplement 21/11/2017

'Cap a un nou hivern de rècord', a la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres

ARA Andorra
1 min
'Cap a un nou hivern de rècord', a la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

Andorra la VellaEls preparatius de la nova temporada d'hivern per part de les estacions d'esquí centren el nou suplement de l'ARA dedicat a Andorra que es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres 22 de novembre. L'especial desgrana les inversions i les novetats que han preparat els dominis, les previsions optimistes que tenen de cara a la nova campanya d'esquí, i també els canvis interns que estan patint les societats que exploten els dos dominis esquiables del país: Grandvalira i Vallnord.

L'especial també aborda el projecte de creació del primer casino del país, una aspiració que es remunta des de mitjans del segle XIX, i dona el detall de les ofertes que s'hi han presentat, així com els criteris amb els quals es basarà el Govern per escollir a quina societat atorga la llicència.

Com no podia ser d'una altra manera, el suplement -el 22è dedicat a Andorra- fa especial èmfasi en els esdeveniments que tindran lloc les pròximes setmanes al país, com són les jornades d'Innovació i Noves Tecnologies (INNTEC) i, molt especialment, en les activitats nadalenques. Així, un dels esdeveniments estrella durant aquesta recta final de l'any és el Poblet de Nadal, que tindrà lloc a Andorra la Vella del 25 de novembre al 7 de gener.

Finalment, la contraportada està dedicada a l'entrevista a dos dels membres de Persefone, un grup musical d'Andorra que triomfa en els circuits 'metal' d'Europa i el Japó.

stats