Publicitat
Publicitat

L'ONCA dona a conèixer la casa Rossell a ritme de Mozart

L'espectacle ha comptat amb l'assistència d'un centenar de persones

L'era gran de la casa Rossell d'Ordino ha estat l'escenari, aquest dissabte al vespre, d'un nou concert del cicle ONCA Bàsic. L'actuació ha anat a càrrec del Quartet per l'Art sota el títol 'Mozart: un músic, mil personatges'.

El concert s'ha emmarcat dins dels actes de celebració de les Jornades Europees del Patrimoni que, precisament, enguany han tingut com a eix central l'exposició dels béns mobles de casa Rossell, una de les cases més destacades del país, documentada des del segle XV.

Així, la Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, ha contribuït a donar a conèixer el patrimoni d'aquesta casa, i en especial l'era de grans dimensions que ha estat rehabilitada recentment i que forma part dels nombrosos annexos de la casa Rossell.

L'espectacle ha comptat amb l'assistència d'un centenar de persones, que han gaudit de peces per a quartet de Mozart de diferents estils, des d'òpera seriosa i còmica, música virtuosa d'estil italià, i fins a música contrapuntística alemanya o balls de festa austríacs. El Quartet per l'Art està format per David Olmedo i Josep Martínez Reinoso (violins), Josep Bracero (viola), i Laura Sanz (violoncel).

Etiquetes