Publicitat
Publicitat

Maridatge a l'església de la Cortinada

L'ONCA Bàsic ofereix un concert sota el títol 'Ibèrics amb denominació d'origen' en què també s'ofereix una degustació d'embotits

El concert d'aquest dimecres, el quart del cicle ONCA Bàsic, ha tingut com a protagonistes David Olmedo i Josep Martínez Reinoso (violins), Josep Bracero (viola) i Gaëtane Duynalaeger (violoncel). Amb el títol 'Ibèrics amb denominació d’origen', el quartet ha ofert un programa dedicat als compositors ibèrics, especialment Boccherini i Brunetti.

La novetat de l'actuació ha estat un maridatge amb la degustació d'embotits ibèrics a l'exterior de l'església durant la mitja part, amb l'objectiu de recrear una vetllada musical del segle XVIII, en què la gent es reunia en salons petits on escoltava música mentre menjava i conversava.

Tal com ha indicat el violinista Josep Martínez, l'objectiu d'aquest concert era proposar una nit d'estiu diferent, i per primera vegada l'ONCA ha triat com a escenari Sant Martí de la Cortinada. De fet, el cicle ONCA Bàsic va néixer per oferir concerts en espais petits i emblemàtics repartits per tot el país i amb un atractiu, com és el patrimoni romànic en el cas de l'escenari d'aquest dimecres, amb la voluntat de poder oferir concerts més íntims.

El concert ha comptat amb la col·laboració del Comú d'Ordino, que l'ha emmarcat dins del cicle Nits Obertes, així com amb la Fundació Crèdit Andorrà i el Govern, patrons de la Fundació ONCA.