Cultura 12/03/2024

La Universitat d'Andorra acollirà un curs sobre sostenibilitat amb experts de Creand Crèdit Andorrà i PwC

Les preinscripcions estan obertes fins al 5 d’abril

ARA Andorra
2 min
Martí Alay dirigirà la nova Unitat de Sostenibilitat de Creand Crèdit Andorrà.

Andorra la VellaExperts de Creand Crèdit Andorrà, en col·laboració amb la consultora PricewaterhouseCoopers (PwC), han anunciat el curs “Iniciació a la sostenibilitat en l’empresa”, programat per al mes d’abril dins del Cicle de Perfeccionament Professional de la Universitat d’Andorra.

La formació, dirigida per Martí Alay i Natàlia Lalinde, director i tècnica de la unitat de Sostenibilitat de Creand Crèdit Andorrà, juntament amb el suport de Marga de Rosselló, sòcia responsable de Sostenibilitat i Canvi Climàtic de PwC a Catalunya i Andorra, abordarà conceptes bàsics de sostenibilitat des de les perspectives ambiental, social i de governança (ASG).

El curs se centrarà en les oportunitats per a les empreses d’integrar en la seva gestió aspectes com el canvi climàtic, la igualtat d’oportunitats i l’ètica en els negocis, amb l’objectiu de evitar el “greenwashing”. També inclourà una breu aproximació als marcs internacionals i nacionals, com l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), l’Acord de París sobre el clima i la normativa andorrana derivada de la Llei d’impuls de la transició energètica i la Llei per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat.

La formació està oberta a professionals, estudiants, professorat i totes aquelles persones interessades a adquirir nocions bàsiques en matèria de sostenibilitat. El curs, que tindrà una durada de vuit hores, es distribuirà en dues sessions els dies 19 i 20 d’abril. El període de preinscripció està obert fins al 5 d’abril i es pot formalitzar la participació a través de la web de la Universitat d’Andorra: https://www.uda.ad/iniciacio–a–la–sostenibilitat–en–lempresa/

El Cicle de Perfeccionament Professional de la Universitat d’Andorra té com a objectiu principal proporcionar formació continuada a la societat en general, més enllà de l’ensenyament reglat. Compta amb el suport de Creand Fundació, que finança un 20% de la matrícula per contribuir al desenvolupament i al progrés social.

Creand Crèdit Andorrà, el primer banc d’Andorra adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides i als Principis de Banca Responsable d’UNEP Fi, va incorporar la Unitat de Sostenibilitat en l’estructura organitzativa l’abril de l’any passat, demostrant el seu compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat corporativa.

stats