Economia 06/12/2021

Tot el que necessita el teu vehicle, en un sol lloc

Amb Pyrénées 360, els conductors tenen cobert des de la compra, el manteniment, l'assegurança, fins al canvi de vehicle

E.C.
3 min
Vehicles de Pyrénées Motors exposats a la Fira d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaEn setmanes com aquesta, quan la situació meteorològica complica la circulació per les carreteres del país, el primer que fem és comprovar si el nostre vehicle està en condicions per portar-nos a lloc amb total seguretat. El nostre inseparable company de viatge requereix les atencions adequades -no només quan neva- per poder moure'ns sense incidents i al Principat són molt pocs els llocs que ofereixen un servei integral per a l'adquisició i manteniment teu vehicle. Pyrénées Motors, per exemple, disposa del paquet anomenat Pyrénées 360 que cobreix totes les necessitats del conductor: des del finançament, l'assegurança, el taller mecànic amb planxa i pintura, vehicle a la carta, lloguer de vehicles i compra del vehicle anterior en el cas d'un canvi, entre d'altres. Un servei que des del Grup Pyrénées consideren "únic al país" per la quantitat d'àrees de les quals se n'ocupa. Et destaquem alguns dels serveis de Pyrénées 360:

 

Finançament

És el primer pas per adquirir un nou vehicle. Pyrénées Motor ofereix la possibilitat de finançar la seva compra. Amb el 'crèdit convencional' pots pagar de 3 a 84 mesos, tots els cotxes i motos nous, seminous, vehicles d'ocasió, industrials i especial. El preu inclou, entre altres, l'assegurança de vida, l'assegurança per incapacitat temporal o permanent, baixa per malaltia o pèrdua total del vehicle finançat. En el cas del 'crèdit multiopció', permet pagar fins a 36 mesos, tots els vehicles nous, seminous, vehicles comercials i motos. A més a més, també té el preu de recompra del vehicle garantit a l'inici del contracte per Pyrénées.

Vehicles de Pyrénées Motors a la Fira d'Andorra la Vella.

Assegurança

El segon pas, indispensable per poder circular. La Corredoria d'Assegurances Pyrénées posa a la teva disposició un assessor personal per a la teva assegurança i adaptar-la millor a les teves necessitats. Pyrénées disposa d'acords amb companyies d'assegurances de primera línia en el mercat nacional i internacional, cosa que fa que el nivell de les cobertures, els serveis i els preus siguin molt competitius.

 

Manteniment

Ara que ja tens el teu vehicle, i circula amb els permisos corresponents, el tercer pas és assegurar el seu manteniment. Evitar sorpreses està a les teves mans i a Pyrénées Motors t'ofereixen un ampli ventall de paquets de manteniment adaptats a qualsevol mena de vehicle. El temps invertit en cada reparació està definit i optimitzat; els tallers compten amb eines específiques per a cada model de cotxe; també hi ha finançament de les reparacions en funció de la necessitat del client; paquets a preus tancats i servei de revisió pre-ITV per 79 €, revisant el teu vehicle i portant-lo a la ITV.

Vehicles de Pyrénées Motors exposats a la Fira d'Andorra la Vella.

Lloguer de vehicles

Si et ve de gust conduir un vehicle que habitualment no tens a les teves mans, a la divisió d'automoció de Pyrénées Andorra també és possible. Tens l'oportunitat per només 50 € al dia amb un límit de 250 km i et regalen un 10% de descompte per qualsevol intervenció al taller. A més, si tens l'assegurança del teu vehicle i llar amb la corredoria d'Assegurances Pyrénées, et regalen un dia extra de lloguer.

Compra del teu vehicle

Si vols canviar el teu automòbil, Pyrénées Motors és especialista en la venda de cotxes des dels anys 30. Sigui quina la marca i el model, te'l valoren i t'ofereixen la millor oferta. A més a més, t'ajudaran amb els tràmits del canvi perquè no t'hagis de preocupar de res.

stats