Economia 16/05/2023

El Tecnoboom s'estrena a Epizen

La botiga IO:Electro&Home aplica descomptes atractius en articles d'electrònica

ARA Andorra
1 min
Preus atractius en tecnologia

Aquesta primavera és bona per estrenar. Ara és un bon moment per renovar i estrenar qualsevol dels productes en tecnologia de casa i, com sempre, al millor preu possible. La botiga especialitzada en productes electrònics, d'imatge i so, fotografia i petits electrodomèstics d'Epizen activa el tecnoboom oferint els seus articles a uns preus més que atractius.

Fins el 31 de maig, IO:Electro&Home ofereix als seus clients descomptes increïbles en les millors marques i models.

Necessites fer una neteja a fons de les llantes del teu cotxe? Vols netejar el terra de la teva terrassa per deixar-la a punt per fer àpats a la fresca? A IO:Electro&Home tens ara la possibilitat de comprar la hidronetejadora Kaercher K5 premium power per 389€ (fins ara a 429€).

Hidronetejadora Kaercher K5 Premium Power

Un altre dels productes estrella del Tecnoboom és l'aspirador roomba iRobot, ideal perquè et facin part de la feina de casa mentre dediques el teu temps a una altra activitat. A IO:Electro&Home el tens disponible per 209€ (fins ara a 269€).

iRobot R694 Roomba wifi

IO:Electro&Home també té espai pels gamers. Durant els dies de Tecnoboom i fins a esgotar existències, la càmera d'streaming Kiyo de la firma Razer la tens disposnible per 69,95€ (fins ara a 109€).

Càmera streaming Kiyo

No et perdis el tecnoboom d'IO:ELectro&Home.

stats