Microsites Gastronomia 04/10/2021

Jordi Morera, Pablo Peréz i Lluís Saluda: convidats 'estrella' de Pyrénées Andorra a 'Amb dos fogons'

El programa de cuina arrenca la temporada aquest dilluns i durant tota la comptarà amb la col·laboració de la secció d'alimentació dels grans magatzems

E.C.
2 min
El forner Jordi Morera, creador d'Espícula, participa al programa 'Amb dos fogons', en col·laboració amb Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaEl cuiner Carles Flinch fa dies que porta preparant a foc lent el seu programa 'Amb dos fogons', un espai indispensable a la Televisió d'Andorra per aprendre a fer plats saludables (i molt bons!). La nova temporada, que emet un capítol setmanal amb diverses reposicions, arrenca aquest dilluns i fins al 6 de desembre.

Pyrénées Andorra és el convidat especial del programa 'Amb dos fogons'

Amb 10 capítols preparats, la presència de Pyrénées Andorra serà contínua gràcies a la seva col·laboració per proveir el programa dels productes necessaris per cuinar. A més a més, ofereix a l'espai convidats 'estrella' com el forner Jordi Morera, creador d'Espícula, que ensenyarà a Flinch a fer una pizza amb massa mare integral (serà al cinquè capítol, l'1 de novembre).

Jordi Morera, al programa 'Amb dos fogons'.

Lluís Saula, president de Cafè Saula, farà un tiramisú de postres; i com no podia ser d'una altra manera, un dels ingredients principals serà el seu cafè prèmium d'alta qualitat (serà al desè i darrer capítol, el 6 de desembre).

Lluís Saula a 'Amb dos fogons'.

Però a més de la participació de Saula i Morera, el programa comptarà sempre amb la presència de Pablo Pérez, enòleg de Pyrénées Andorra, que a cada capítol proposarà un vi que vagi en sintonia amb el plat cuinat i en farà el maridatge.

Pablo Pérez, enòleg de Pyrénées Andorra, a 'Amb dos fogons'.
stats