Publicitat
Publicitat

Leb Or

Lubos Barton no seguirà al Barça B

Jaka Lakovic passarà a formar part del cos tècnic

Lubos Barton (36 anys) no seguirà al Barça B de bàsquet. Jaka Lakovic, per la seva banda, passarà a formar part del cos tècnic del filial blaugrana, que competirà a la LEB Or. La plantilla de l'equip culer estarà formada per Stefan Peno, Pol Figueras, Aleix Font, Nedim Dedovic, Max Esteban, Rodions Kurucs, Álex Mazaira, Atoumane Diagne, Wesley Sena i Jordi Trias, que ocuparà el rol de jugador veterà.

"És una nova etapa de la meva vida a la qual arribo amb molta il·lusió. Treballaré amb molta gent jove i intentaré ser útil", va dir Jordi Trias en una entrevista a Barça TV. "El més normal és que l'equip vagi de menys a més", avança l'aler pivot gironí de 35 anys.

"Intentem que els joves tinguin al cap què han de fer per trucar a les portes del primer equip"

Jaka Lakovic Entrenador ajudant del Barça B

Alfred Julbe anirà comptant, a més, amb júniors com Sergi Martínez o Arnas Velicka. "L'encàrrec que se'm va transmetre eren les ganes i la necessitat del club de seguir sent competitiu al màxim nivell, però amb més jugadors de la casa, com passa en el futbol. La metàfora és que el màxim nombre possible de jugadors truquin a la porta del primer equip", recorda el tècnic.

" Aquí intentem que els joves tinguin al cap què han de fer per arribar a trucar a les portes del primer equip. La mentalitat dels joves d'avui en dia, no només al Barça, ha canviat molt. Les coses no són com quan jo començava . Ara els jugadors de 14 anys tenen representant i només pensen en un gran contracte . Quan jo tenia 14 anys només pensava a entrenar, entrenar i entrenar, somiant a jugar algun dia amb els millors. El canvi és important", explica a l'ARA Jaka Lakovic.

Històries de superació esportiva