Publicitat
Publicitat

NBA

L'NBA Cafè Barcelona agafa forma

L'espai obrirà el 26 de setembre

L' NBA Cafè Barcelona, un local que s'ubicarà a les Rambles, va agafant forma. Aquest espai, que serà el primer d'aquestes característiques a Europa i serà gestionat per AN Grup, obrirà el 26 de setembre. L'interior ha estat dissenyat per Lázaro Rosa-Violán. El recinte tindrà 1.200 metres quadrats i comptarà amb un 'jumbotron' de quatre costats inspirat en els que hi ha als pavellons dels Estats Units.

"La NBA té una llarga relació amb els aficionats i la ciutat de Barcelona"

Chus Bueno Vicepresident de la NBA

"La NBA té una llarga relació amb els aficionats i la ciutat de Barcelona. L'NBA Cafè Barcelona serà una destinació única per als aficionats de totes les edats i serà una manera excepcional d'acostar la NBA als nostres fans", explica Chus Bueno, vicepresident de negoci i operacions de la NBA.

"Catalunya és un país de bàsquet boig per la NBA. Els nens comencen molt aviat a practicar bàsquet a les escoles i la tradició és molt bona. El control digital és molt fàcil de fer i Barcelona és una ciutat de la qual prové molt del trànsit de la nostra pàgina web", va reconèixer Chus Bueno en una entrevista a l'ARA.

Tal com va avançar l'ARA, la NBA organitzarà un partit dels Oklahoma City Thunder a Barcelona. El nou equip d' Àlex Abrines jugarà contra el Barça Lassa. El duel es disputarà el 5 d'octubre al Palau Sant Jordi.