PAREU MÀQUINES
Misc 04/09/2013

'El Mundo' suggereix que és Rajoy qui fa el llit a Cospedal

i
àlex Gutiérrez
2 min

Raúl del Pozo, a la contra d' El Mundo : "Suggereixo a la meva font que [al darrere de les filtracions sobre Cospedal al diari] pot haver-hi el cap". La font en qüestió -anònima- ho nega amb vehemència, però crida l'atenció que un columnista d' El Mundo deixi caure que qui ha estat enviant al diari els SMS que compliquen la vida a Cospedal sigui el mateix Rajoy. Abans d'escriure-ho, ¿no l'hi podria haver preguntat al seu director? El Mundo és un diari molt personalista. Segur que Pedrojota sabia que apareixeria la insinuació. I no la va aturar. És un mestre de sembrar zitzània: imaginin, ahir, les mirades creuades de recel al carrer Génova.

L'esforçat ofici de vendre fum

És una de les recompenses típiques que reben els diaris afins al govern espanyol: una pista sobre com serà la dada de l'atur que es presenta l'endemà. Ahir La Razón avançava que, per primer cop en tretze anys, baixaria en un agost. Van treure bombo, plateret i maraques: "La remuntada", titulaven amb lletres king size . I, efectivament, de bon matí es confirmava que l'atur a Espanya baixava a l'agost... en 31 persones. He tret la calculadora: per arribar al nivell d'agost del 2007 necessitaríem mantenir aquest estratosfèric ritme mensual els propers 7.178 anys. Veient com evoluciona l'edat de jubilació, no descarto que encara m'enxampi treballant.

Godó sobre Rosell: dos mitjans, dues estratègies

Contrast entre dos mitjans de Godó. Mentre La Vanguardia amaga la respostes de Rosell sobre la polèmica sobre el Brasil -baixos de pàgina esquerra, ni foto ni firma-, el Mundo Deportivo en fa portada, amb el titular "Contundent" i amb el directiu negant unes acusacions que el diari va minimitzar quan van sortir. D'això se'n diu jugar alhora a l'atac i a la defensiva.

stats