Publicitat
Publicitat

Tant cavalca, cavalca tant, na Isabel com en Ferran

El Partit de Rosa Díez i el d’Albert Rivera aspiren a rampinyar el votant menys atapuercat del PP. El que en públic no es posa ulleres fosques si no fa sol o s’ha operat de les bosses. El que només aixeca el braç per demanar un taxi. Però també aspiren a rampinyar el més ranci del PSOE. El que troba que Pedro Sánchez va massa net i l’enviaria a la mina a picar pedra. El que troba que les camises blanques estan bé per als anuncis de lleixiu i considera que la revista Icon, que regala El País, està bé per a la taula d’una perruqueria però no per embolicar l’entrepà de sardines i ja no dic per llegir.

UPyD i Ciutadans són massa semblants per compartir refresc amb dues canyes. Són com Lady Gaga i Madonna. Com Madonna i Lady Gaga. L’una és més jove i té més veu però l’altra hi era molt abans. En tot cas, comparteixen una mateixa virtut: són les dues úniques senyores del món que estan més bones despullades que vestides. Per tant, doncs, amics i amigues, Rosa Díez ha escrit un article a El País (el de la revista Icon ) on explica en quines coses és millor UPyD que Ciutadans. S’ha descuidat, per cert, la millor. Ells tenen Teresa Giménez Barbat, mentre que Ciutadans només té Jordi Cañas (i ara, com que està imputat, ens ha deixat per treballar de segon o tercer assessor d’en Girauta, a Brussel·les, i l’hem perdut de vista).

Alguns exemples de l’article de la líder? Ciutadans no “defensa el retorn a l’Estat de les competències en educació i sanitat” (se’n deuen haver descuidat) i, en canvi, “dóna suport a excloure els immigrants sense papers de la sanitat pública”. Sincerament, després de llegir-lo no sé a qui no votar. La sensació que he tingut és la d’un concurs de dòmines: l’una et vol convèncer que ella et pot retorçar els testicles amb més força que l’altra. I l’altra diu que no és cert. Que ella té estenalles.

Riure, malgrat tot