Publicitat
Publicitat

TOVALLONSNEGRES

Llibres a Trump, res per a nosaltres

Collboni diu que sortiran del govern municipal si Colau dona suport logístic al referèndum

Diu en Collboni (el que troba que Puigdemont ha creat “un govern d’aiatol·làs”) que sortiran del govern municipal si Ada Colau dona suport logístic al referèndum de l’1 d’octubre. Com que l’alcaldessa ha dit que hi posarà “facilitats”, hem de suposar que l’advertiment serà efectiu ben aviat. No hi haurà cap més campanya municipal per enviar llibres a Donald Trump, doncs. Un moment, que em poso el burca i continuo.

Sortiran del govern municipal si dona suport logístic al referèndum. Puc tornar-ho a escriure, tot i que no serà més flipant. De qui estem parlant? Colló, no pas dels fatxes, sinó dels socialistes, signifiqui el que signifiqui ara aquesta paraula. Sortiran del govern municipal si dona suport logístic al referèndum.

Hem vist, aquest cap de setmana, com en Vidal-Quadras deia que, per evitar el referèndum, el que ens aniria bé és que ens “tallessin l’aixeta econòmica”, perquè així veuríem com “les dones catalanes advertirien als marits” que “es deixessin de collonades” perquè “havien d’anar al mercat i pagar l’escola del nen”. Deixant de banda el clixé resclosit masclista (és la dona que va al mercat i la que adverteix el marit que no faci la revolució), no ens ve de nou de la dreta. De l’esquerra sí que ens ve de nou. Els hem vist demanar el referèndum per al Sàhara (sense presses, esclar, ja arribarà un segle o un altre) i ara els veiem dir que deixen l’Ajuntament si l’Ajuntament ens ajuda a votar. Quina esquerra. És com si jo et digués que no vull cardar amb tu, tot i que no estàs malament, perquè el llit no té un matalàs homologat, i no m’importa esperar unes quantes dècades sense cardar per tal que el matalàs algun dia existeixi, cosa que potser no demostra les meves ganes de tenir un matalàs homologat però sens dubte sí que demostra les meves ganes de cardar amb tu.