14/06/2011

Entrevista pactada: la gran ensarronada

2 min

La Sexta cancel·lava ahir el programa d'entrevistes amenitzat per graciosos Con hache de Eva . Un espai que va començar la temporada fatal, fent un homenatge gratuït a Zapatero, i ha acabat pijor: intentant fer gràcia a base d'acudits tòpics, gastant un format que abans de començar ja estava més que trillat pel Fuentes y Cia de Telecinco. Ja fa anys que ens va caure la bena dels ulls i vam descobrir que això que el presentador tingui per guió el remat de les respostes és molt postís.

Eva Hache va acabar espai entrevistant Xavier Sardà, fent evident que era un intent a la desesperada d'aconseguir remuntar una audiència que el periodista català ja no garanteix. Tot i la pàtina d'aquesta mena de late shows en què es fa un humor enginyós i pretesament intel·ligent, la base de totes les bromes van ser el pipí, els pets, els rots i el sexe... " Me ha hecho tanta ilusión que voy a hacer pis... ", deia Eva Hache a Sardà tot just ell va sortir a l'escenari.

Sardà, que va evidenciar que no volia fer sang sobre aquest format artificial tot i alguns comentaris subtils, va respondre ordenadament les preguntes tipus Barri Sèsam : " ¿Cuál es el sitio más raro donde has firmado? , ¿Cuál es la mentira más gorda que han dicho de ti? ". I així anar repassant anècdotes vitals del periodista que malda per semblar normal tot i la seva aura d'estrella televisiva: Sardà va fer el seu paper d'etern ingenu que mai no volia fer res i en canvi tot li passa a ell. Va explicar que ell no volia dir res de Piqué i Shakira tot i esbombar-ho per la ràdio, tampoc pretenia insultar Mourinho però l'hi van treure de context, a l'època del Crónicas no tenia ganes de sortir de farra però els altres l'hi demanaven, no li venia de gust follar però les dones l'hi obligaven, i no ha estat mai ric tot i que alguns mitjans asseguressin que ho era. Pobre noi... Ens va quedar claríssim que Sardà és una víctima del cruel sistema televisiu que xucla fins i tot el periodista més ingenu i innocent...

stats