Eurobàsquet
Misc 05/09/2017

La selecció espanyola supera una exigent Croàcia (73-79)

El combinat de Sergio Scariolo s'ha assegurat la primera posició del grup

i
àlex Gozalbo
1 min
Rubio, Gasol i Navarro, en acabar el partit

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat Croàcia (73-79) i es manté invicta a l’Eurobàsquet. Després de tres partits de poca dificultat, el combinat entrenat per Sergio Scariolo s'ha trobat amb el primer compromís de veritable exigència. Ricky Rubio i Sergio Rodríguez, que han compartit pista en alguns moments clau, han tingut una actuació destacada contra un rival amb cara i ulls que ha arribat a tenir un avantatge de 10 punts.

Els equips, que han tingut problemes per adaptar-se al criteri arbitral, han protagonitzat un partit de molta intensitat en un dia en què la primera posició del grup estava en joc. Després de la jornada de descans d’aquest dimecres, Espanya tancarà dijous (16.15 hores, Cuatro) la primera frase contra Hongria.

Pau Gasol, satisfet

“És un partit que ens va bé per seguir mantenint la tensió, per seguir millorant i seguir apuntalant el nostre joc per afrontar els problemes que apareixeran pel camí”, ha dit resumint Pau Gasol. El pivot català, que ha acabat amb 11 punts i 10 rebots, ha estat sancionat amb una tècnica en un moment delicat del partit. “Els àrbitres són els mateixos per a tothom, és una feina que no pots controlar. Haurem de centrar-nos a fer la nostra feina. Hi haurà dies en què tiraran per una banda i dies en què ho faran per l’altra”, ha assegurat.

stats