Política 13/03/2024

Pol Bartolomé més a prop a DA que a Concòrdia en l'afer Europa?

El conseller de l'oposició ha publicat el nou llibre 'Andorra i la 'qüestió europea' on analitza l'impacte de l'associació en diversos àmbits

ARA Andorra
1 min
Pol Bartolomé a la presentació del seu llibre

Andorra la VellaEl conseller de Concòrdia, Pol Bartolomé, ha publicat el nou llibre 'Andorra i la 'qüestió europea' on analitza l'impacte de l'associació en diversos camps. Tal com va declarar a una entrevista a 'Avui Serà un Bon Dia' d'RTVA el conseller va declarar que té una postura personal contradictòria a la del seu grup parlamentari.

"En aquest llibre, bàsicament, he tractat de ser el més objectiu possible per dotar al lector amb tots aquells elements més positius i negatius que comporta l'acord, el resultat de tot plegat serà l'anàlisi que pugui fer cada individu en funció de quines siguin les qüestions que més l'interessen o que més l'importen per Andorra", declara el conseller.

"Són molt compatibles" afirma Bartolomé en comparació entre el resum del Govern i el llibre del conseller de l'oposició. Sobre que a la presentació acompanyat del ministre de DA, Ladislau Baró, i altres agents marcats pel "sí" a la UE com Oriol Ribes, Gilbert Saboya.

"D'entrada aquest llibre l'he fet com a politòleg i no com a conseller". De fet, altres membres de DA com el síndic general, CarlesEnsenyat, qui ha escrit el pròleg del llibre i fins i tot el cap de Govern, Xavier Espot, va assistir a la presentació del llibre. Un escenari més complex del que segurament imaginava Concòrdia en la campanya pel "no" a l'Acord.

stats