Publicitat
Publicitat

La Borda de Conangle esdevé el setè allotjament rural del país

Ha rebut aquest dimarts el segell que la reconeix com a borda rural amb tres espigues i amb aquesta se superen la cinquantena de llits disponibles

Naturlàndia disposa des d'aquest dimarts d'un establiment rural a la cota 2.000 per acollir els visitants del parc que hi volen passar més d'un dia per gaudir de totes les activitats. És una demanda que havien rebut dels clients, ha exposat la cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, i amb l'alberg esperen posar "una solució al problema".

La Borda de Conangle ha rebut aquest dimarts el segell oficial d'allotjament rural amb tres espigues (de les quatre disponibles), una "qualitat alta", com ha explicat la secretària d'Estat de Comerç i Turisme, Neus Soriano; i està vinculat al GR. Compta amb 8 habitacions, set dobles i una quàdruple i la majoria de clients opten per adquirir l'entrada única al parc i mitja pensió, segons han informat des del Comú. La seva capacitat és per 18 persones i sumada a la dels 7 allotjaments rurals que ja hi ha se superen els 50 llits, com ha destacat la secretària d'Estat de Turisme i Comerç, Neus Soriano.

L'objectiu és "diversificar l'oferta turística hotelera", ha manifestat Soriano i encara que els allotjaments rurals són molt recents tenen molt bona acollida entre les parelles i les famílies, ha indicat.

En total, als dos allotjaments de Naturlàndia s'han generat 2.500 pernoctacions durant el darrer any, ha indicat la cònsol.

D'altra banda, Soriano ha explicat que estan treballant en la reforma de la Llei d'allotjaments que haurà de definir criteris "que els hotels puguin complir però a la vegada confereixin qualitat a les infraestructures hoteleres del país". Actualment hi ha "moltes places hoteleres de diferents nivells. S'ha de respectar les diferents classificacions però s'han de definir bé", ha afegit.