Publicitat
Publicitat

Cinc detinguts per agressió en disputes familiars

La policia deté també dues persones per entrar droga al país, altres dues per donar positiu d'alcohol i dues més per no tenir en regla el permís de conduir

La policia ha detingut cinc persones per agressió en l’àmbit domèstic durant la passada setmana. Així, el passat dimarts al migdia a Encamp, una dona i un home residents de 21 i 25 anys respectivament van ser detinguts després que es requerís la presència policial després d'una agressió mútua de parella a la via pública. El dia 8 de matinada, a Canillo, una dona resident de 38 anys va ser detinguda per haver donat un cop de puny a la cara de la seva parella en una disputa conjugal. Finalment, l'endemà a les deu de la nit, a Ordino, una dona i un home residents de 23 i 28 anys respectivament es van agredir mútuament per una discussió de parella i van ser detinguts.

També es van detenir altres dues persones, dimarts a la Massana i dijous a Andorra la Vella, per no tenir en regla el permís de conduir. Es tracta de dos homes residents de 46 i 26 anys.

Dues persones més van ser detingudes dimarts per delictes contra la salut pública. Es tracta d'una dona resident de 20 anys que duia 0,6 grams de cocaïna i 4,4 grams de marihuana, quan accedia al Principat en un autobús de línia regular per la frontera del riu Runer, i d'un home no resident de 34 anys, que pretenia entrar a Andorra 0,4 grams de cocaïna i 16,8 grams d'haixix en un turisme.

Finalment, la matinada de diumenge un home resident de 38 anys va ser controlat en una parada rutinària amb una taxa d'alcohol de 0,86 g/l, i també un altre home resident de 27 anys, que va donar 1,42 g/l, també en una parada rutinària.

Etiquetes