Publicitat
Publicitat

L'Andorra Shopping Festival s'avança en el calendari

Andorra Turisme destinarà al voltant de 700.000 euros a la campanya per promocionar les compres des del 9 d'octubre fins a l'1 de novembre

Andorra Turisme destinarà al voltant de 700.000 euros a la campanya 'Andorra Shopping Festival' que promocionarà les compres al Principat des del 9 d'octubre fina a l'1 de novembre. Aquesta és una de les principals novetats, ja que en les anteriors edicions s'havia celebrat durant el pont de Tots Sants, però en aquesta ocasió, segons ha recordat el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, l'1 de novembre és diumenge.

La campanya s'ha presentat aquest divendres al Centre de Congressos d'Andorra la Vella en presència del sector comercial per donar-li una major implicació, i per proporcionar-los l'oportunitat d'anar adaptant les seves botigues a aquesta campanya.

L'objectiu principal de la tercera edició de l'Anodrra Shopping Festival és consolidar el país com a una destinació de compres, intentar sumar en vendes i pernoctacions, i desestacionalitzar el turisme.

El tema central són els 'looks', "una proposta per mirar Andorra des d'una manera elegant i exclusiva de compres". Amb aquesta idea es dividiran les zones comercials en sis parts, el Centre Històric d'Andorra la Vella estarà ambientat en el 'Boho Chic', l'avinguda Meritxell, 'Ethnic Craft', Riberaygua i Travesseres, 'Modern Farmer', Fener Bulevard, 'Neo Romanticism', la zona Vivand, 'New Mod', i Encamp, Pas de la Casa, Ordino, Canillo, Sant Julià de Lòria, i la Massana, 'Sport Casual'. Per caracteritzar els seus comerços hauran de decorar els aparadors amb aquest estil, amb l'ajuda d'una 'masterclass' i un tallers específics per a cadascun dels 'looks' que s'impartiran a la Cambra de Comerç. El seu president, Marc Pantebre, ha explicat que "la Cambra de Comerç hi participarà de forma activa perquè les botigues mostren la seva millor cara, i mostrar que el comerç està viu i Andorra també és un país de compres".

L'Andorra Shopping Festival comptarà una vegada més amb un gran nombre d'accions al carrer com ara animacions musicals, activitats infantils, mostres d'art, o una zona chill-out.