Presentades 16 candidatures per a les eleccions de la CASS

Hi ha sis llistes per representar el col·lectiu dels pensionistes, dos al d’empresaris i treballadors per compte propi, i vuit per al d’assalariats, que ara han de ser validades

El període per presentar candidatures a les eleccions del consell d’administració de la CASS s'ha tancat aquest dimecres i des de la parapública han informat que s’han presentat un total de sis candidatures per representar el col·lectiu dels pensionistes, dos llistes per al d’empresaris i treballadors per compte propi, i vuit per als assalariats.

Cal destacar que aquest és el volum total de candidatures presentades però ara el consell d'administració les haurà de validar. Així, caldrà fer el tràmit de presentació i, si s’escau, de validació per part del consell d’administració, que se celebrarà el dilluns 14 de maig.

Des de la CASS destaquen que estan cridats a votar 13.344 pensionistes, 14.950 empresaris i treballadors per compte propi, i 37.839 assalariats.

Cal recordar que en les anteriors eleccions, les del 2014, hi va haver sis candidatures per representar els assalariats, una per als pensionistes i un altra per a empresaris i treballadors per compte propi. Les eleccions se celebren el dia 20.