Publicitat
Publicitat

Torna el 'De Copes al Centre Històric'

La cinquena edició de l'esdeveniment vol consolidar el barri com a centre gastronòmic i de botigues de roba alternativa

El Comú d'Andorra la Vella i l'Associació de Comerciants del Centre Històric han organitzat, per a aquest dijous 11 de juny, una nova edició del 'De copes al Centre Històric'. El president de l'entitat, Miquel Canturri, i el cònsol major, Jordi Minguillon, han presentat l'esdeveniment, que vol consolidar el barri com a centre gastronòmic i per potenciar les botigues de moda alternativa als grans establiments de franquícies que hi ha a la resta del país. Hi participen més de 70 establiments, i fins a les dotze de la nit hi haurà actuacions, música, exhibicions i sortejos de regals pels diferents carrers i places del barri. Com a novetat, les primeres cinquanta persones que facin una compra, a banda de participar en el gran sorteig, rebran una bossa exclusiva 'ALV Shopping'.

La cinquena edició del 'De copes al Centre Històric', prevista per aquest dijous, comptarà amb una quinzena d'activitats a les principals places i carrers fins a la mitjanit per dinamitzar els comerços i els restaurants del barri. Un dels plats forts és el sorteig que es farà de 60 dinars o sopars i lots de productes diversos. A més, els cinquanta primers compradors tindran una bossa 'ALV Shopping'. També es repetiran iniciatives com les visites guiades nocturnes a l Casa de la Vall, que ha tingut molt d'èxit en anteriors edicions.

Una altra de les novetats serà la 'Fashion Photo', que premiarà la millor foto de moda amb 400 euros amb vals de compra. L'objectiu d'aquesta iniciativa, juntament amb les desfilades de moda que s'han organitzat, és potenciar el Centre Històric com a centre de moda alternativa. De fet, des de l'Associació de Comerciants, Miquel Canturri, ha destacat que han obert nous comerços de moda, i que volen aconseguir ser un pol d'atracció de botigues de moda alternativa, d'art i de tecnologia. El cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillon, ha afegit que "en alguns sectors hi ha més demanda que oferta".