Societat 03/05/2014

Els amants del col·leccionisme policial es donen cita a Andorra

El Prat del Roure ha acollit una dotzena d'expositors que han venut objectes ben variats del món policial

Ana
1 min
Un moment de la trobada de col·leccionisme policial. / G.L.T. (ANA)

Andorra la VellaAl llarg de tot el matí, tothom qui ho ha volgut ha pogut passejar per la dotzena d'estands instal·lats al vestíbul del Prat del Roure. Allà, s'hi trobaven exposats i a la venda diferents articles, com ara insígnies, emblemes i plaques de cossos de policia d'arreu del món, gorres i altres elements de vestuari així com rèpliques de cotxes policials d'arreu del planeta, entre d'altres objectes.

Tal com ha explicat el president de la Secció Andorrana de l'IPA, Antoni Pujol, la trobada d'Andorra "s'emmarca dins un circuit internacional, de membres tant de policia com de persones de fora del cos, que es dediquen a fer intercanvi de material". A Andorra, ha remarcat, "ja és el vuitè any consecutiu que ho fem, i normalment ho muntem uns anys a Andorra la Vella i uns altres a Escaldes".

Pujol ha destacat que el fet d'estar en aquest circuit internacional fa que la trobada atregui a amants d'arreu d'Europa, que aprofiten l'esdeveniment per passar uns dies al país. Aquest dissabte, de fet, hi havia col·leccionistes tant d'Andorra, com de França i d'Espanya. La propera parada d'aquest circuit serà Eslovènia.

stats