Societat 23/12/2022

Per aquest Nadal regala electrònica

IO: Electro&Home té les millors ofertes d'aquestes festes

Redacció
2 min
Ofertes especials en productes electrònics

A hores d'ara, si no disposes ja dels regals de Nadal és quan comencen les presses i ja se sap que amb presses no es prenen les millors decisions. Acostumem a deixar les coses per últim moment i arribats en aquest punt acabem fent "grans inversions" que ens haguéssim pogut estalviar si haguéssim anat amb temps.

A Epizen Andorra ho sabem i perquè això no passi et proposem que donis una ullada al catàleg especial d'IO:Electro&Home que ve carregat d'ofertes nadalenques. Més de 120 productes que estaran en promoció fins al 8 de gener de 2023 (sempre que no s'exhaureixin les existències). Ara és el moment més oportú per canviar de mòbil o bé per canviar el televisor de casa teva o dels teus pares.

Televisors de pantalla LED en promoció

Els gamers també estan d'enhorabona, ja que alguns dels productes més desitjats per aquest col·lectiu també formen part de les promocions especials de Nadal, com ara, cadires i ordinadors gaming.

Productes Gaming

Petits electrodomèstics per fer-te la vida més fàcil i sencilla també els trobaràs dins aquesta selecció de productes a preus més que atractius. Escanejant el següent codi QR accediràs directament al catàleg d'IO:Electro&Home d'Epizen.

Escanejant el codi QR descobriràs les ofertes de Nadal

IO:Electro&Home també facilita les compres finançant-les a 3, 6, 12 o 24 mesos. Per una compra superior als 155 euros ja pots optar a aquest finançament. I si ho prefereixes, pots utilitzar My Pyri per fer la compra i, així, acumular saldo al teu compte personal.

stats