Societat 19/05/2021

Brigada antiburilles d'alumnes d'Ordino

L'acció, duta a terme per estudiants de l'escola francesa d'Ordino, ha estat la darrera de les aprovades al Consell d'Infants

ANA
1 min
Els alumnes que han participat en la recollida de burilles.

OrdinoUna trentena d’infants de CM2 de l’escola francesa d’Ordino han organitzat aquest dimecres al matí una brigada de neteja per portar a terme l’última acció pendent i aprovada pels escolars al Consell d’Infants. Els alumnes de primària han omplert diferents ampolles de plàstic amb les burilles recollides, després de 'pentinar' quatre zones diferents pels voltants i dins el nucli urbà del poble: Covanella i escoles, carrer dels Buners, CEO i carrers del nucli antic. La pluja va ajornar dues vegades la trobada, però finalment, en coordinació amb el departament de Serveis Públics comunal s’ha pogut portar a terme aquest dimecres.

L’escola andorrana ha estat la responsable d’una de les accions més solidàries. Els alumnes han recollit roba i calçat de diferents classes de primària per portar-les a la Casa Pairal. El rober solidari ha funcionat durant tot el mes d’abril i, al maig, la roba s’ha lliurat a la Creu Roja perquè altres persones la puguin fer servir. Al seu torn, els alumnes de l’escola francesa van satisfer la seva curiositat dels petits quant a la declaració de la vall d’Ordino com a Reserva de la biosfera. El responsable de Medi Ambient es va desplaçar a l’aula per explicar i transmetre als alumnes el significat d’aquesta categoria de reconeixement mundial.

stats