Publicitat
Publicitat

Un centenar de 'geeks' actualitzen els seus coneixements

La Universitat d'Andorra acull la tercera edició de 'Gapand', un esdeveniment amb ponències i tallers sobre noves tecnologies

Les tecnologies omplen aquest dissabte les aules de la Universitat d'Andorra en la tercera edició de 'Gapand', un esdeveniment que els mateixos organitzadors defineixen com "un grup de geeks que es reuneixen sota una excusa que és compartir coneixement i cerveses".

Al llarg de tota la jornada hi haurà setze ponències i vuit tallers per tractar temes com 'Personal Branding' –creació de marca personal-, desenvolupament d'aplicacions, seguretat, 'hacking', robots o microordinadors, entre d'altres. Uns temes que han elegit entre tots els participants, ja que es va obrir una plataforma a Internet perquè tothom que volgués, pogués presentar les seves propostes. Finalment, de 64 opcions, entre tots van elegir les més interessants fins a quedar-se amb 16 d'elles.

'Gapand' està dirigit a 'geeks', "informàtics i gent que ens interessa el món de la tecnologia en general", segons han explicat dos dels organitzadors, Jordi Burgos i Claudio Amorim, que a més han assegurat irònicament que "algú que no està en aquest món no entén el nostre vocabulari".

Es tracta de l'edició més gran quant a varietat de temes i participants, ja que s'han inscrit 120 persones de diferents punts d'Espanya, com ara Catalunya, Madrid, Andalusia, Osca, etc. Tanmateix, han mostrat la seva satisfacció perquè gent d'Alemanya o Suïssa va enviar algunes propostes de ponència, "ja coneixen Gapand fora del nostre territori". En aquest sentit, Burgos ha explicat que des de Vic s'han interessat per l'esdeveniment amb la mateixa filosofia i el mateix nom.