Societat 11/09/2023

Comencem amb la rutina diària

Pyrénées Andorra estrena el nou curs escolar convidant-te a una crep dolça a La Bohème

ARA Andorra
2 min
Pyrénées Andorra t'aplica un 10% de descompte sobre el material escolar

Aquest dilluns no és un dilluns qualsevol. Segur que a casa hi ha hagut corredisses i nervis, molts nervis. I ja no parlem del que haurà pogut passar a la porta de l'escola. Emocions a flor de pell, plors, abraçades, petons i molt més. Avui la normalitat s'instal·la de ple a les vides de la gran majoria a l'espera d'unes noves vacances, que en el cas dels estudiants seran d'aquí a sis setmanes (sense comptar aquesta setmana) amb la celebració de Tot Sants. Però parlem del present perquè avui s'estrena un nou curs escolar i amb ell el nou material escolar.

Ben segur, que a partir de les 17.00 hores més d'una i d'un comunicarà als seus progenitors que els falta comprar més llibretes, l'agenda escolar, bolígrafs, etc. Per sort avui encara pots arribar-te fins a Pyrénées Andorra i beneficiar-te d'un 10% de descompte en el material escolar. Ara bé, no t'encantis perquè avui és el darrer dia d'aquesta promoció.

Avui és el darrer dia que Pyrénées Andorra aplica aquesta promoció

I si vens avui a Pyrénées Andorra aprofita la teva estada per començar a renovar l'armari de la teva filla o fill. Sabates, calçat esportiu, pantalons, jerseis d'entretemps, dessuadores, camises, samarretes, xandalls i un llarg etcètera són els articles que et trobaràs a la segona planta de Pyrénées Andorra perquè els teus fills estrenin quan arribin els primers dies freds.

I recorda que per la compra igual o superior a 50 euros en moda infantil, Pyrénées Andorra t'ofereix un 2x1 en creps dolces de La Bohème perquè recuperis forces després d'una estona de compres.

Cartell promocional La Bohème
stats