Societat 30/06/2023

Fi de curs!!!!!

FNAC Andorra ha preparat una àmplia selecció de quaderns d'estiu perquè infants i joves repassin tot el que han après durant les vacances

ARA Andorra
1 min
Els quaderns d'estiu són una bona eina per repassar tot el que s'ha après durant l'any

Doncs sí. Ja ha passat un curs escolar més. Fa poc que compràvem els llibres del curs 2022-23 i avui ja toca posar-los a les prestatgeries de l'habitació del nen o nena o bé deixar-los dins una caixa que acabarà al traster de casa. De fet, avui la gran majoria sortirem amb la llista del material escolar pel curs 2023-24 o amb la proposta de quaderns d'estiu perquè els nanos puguin repassar durant les vacances.

Si el teu cas és aquest darrer, a l'FNAC Andorra ja ho tenen tot preparat perquè t'emportis el quadern d'estiu que necessita el teu fill o filla. Les diferents editorials fan la seva proposta que disten molt dels quaderns tradicionals. Ara, els llibres de repàs de l'estiu venen a ser propostes perquè infants i joves puguin continuar practicant i aprenent les matemàtiques, la lectoescriptura i el coneixement de l'entorn entre jocs, reptes i enigmes.

La botiga disposa d'una àmplia gama de quaderns d'estiu

És cert que les vacances trenquen amb la rutina del dia a dia, per això són vacances. Ara bé, tal com aconsellen els experts és bo que els hàbits no es perdin. D'aquí que dedicar una estona al dia a fer algun exercici de matemàtiques o llegir algun capítol d'una bona història d'aventures no fa mal a ningú. Potser dit així fa mandra fer-ho, però imaginar-te l'entorn en el qual estàs executant aquesta feina la cosa canvia i molt.

Així que no oblidis incloure el teu quadern d'estiu dins la maleta quan marxis de vacances.

stats