Societat 06/03/2023

Epizen inicia el mes del gamer

Fins el 31 de març, a IO: Electro&Home trobaràs tot el material necessari perquè et converteixis en gamer

ARA Andorra
2 min
Epizen inicia un mes centrat en el gamming

Per aquells que encara van despistats per aquest món modern i es pregunta què és això de ser gamer, direm que un gamer és un jugador de videojocs. Des de fa un temps que en sentim a parlar, i molt, i ara sembla que part del col·lectiu adolescent (i no tan adolescent) és un gamer de cap a peus. Els gamers han arribat per quedar-se i un no és un veritable gamer si no disposa del material que l'identifica com a tal.

IO: Electro & Home, la botiga d'electrònica d'Epizen, disposa d'un gran ventall de productes innovadors i imprescindibles per convertir l'espai de què disposes en el set up gamer que sempre has somiat. Un dels productes que no pots passar per alt són les cadires gamer que donen un bon suport a l'usuari mentre juga, evitant mal d'esquena. A IO: Electro&Home trobaràs les cadires gamer Razer a uns preus molt atractius.

Una de les cadires gaming que trobaràs a la botiga d'Epizen

Un altre dels elements que no pot faltar és el ratolí que, a més de tenir molts colors, s'ha de caracteritzar per tenir opcions de configuració interessants. També de la firma Razer , a IO: Electro&Home trobaràs el model Razer Basílic V3.

Els ratolins amb moltes opcions de configuració és un factor a tenir en compte

Sense dubte, el ratolí ha d'anar acompanyat d'un ordinador potent, com pot ser l'MSI Stealth GS77 12UHS-086ES que es caracteritza pel seu gran rendiment sense sacrificar portabilitat. Una combinació de prestacions perfecta per a gaming i treball.

L'ordenador del gamer s'ha de caracteritzar per la seva potència

Tots els productes gamer d'IO: Electro&Home es poden reservar a través de la mateixa web. Ara bé, els articles només es guardaran durant 48 hores. En cas de no recollir-lo durant aquest espai de temps, el producte es tornarà a posar a la venda.

stats