Societat 16/02/2024

Estimat i deixa’t estimar

Presentem els estimuladors de clítoris que destaquen per les valoracions de les seves usuàries

ANA Economia
1 min
La botiga IO:Electro&Home disposa del Satisfayer de més èxit com és el Sweet Treat Spinnator

La salut sexual femenina és un aspecte fonamental del benestar integral de les dones. Avui dia, conceptes com el plaer de la dona o la masturbació femenina ha deixat de ser un tema tabú. Se’n parla obertament i no només en cercles íntims. I és que els orgasmes femenins són una expressió natural de plaer sexual i poden ser experimentats de diferents maneres. Algunes dones experimenten orgasmes clitorians, estimulant el clítoris, que és una zona altament sensible del cos femení. A continuació coneixerem els juguets sexuals femenins més ben valorats.

L’estimulador de clítoris Satisfayer Sweet Treat Spinnator brinda una experiència única gràcies a les estries giratòries que proporcionen una exitació suau i intensa a la vegada. Un juguet que amb el seu acabat impermeable es pot usar de forma segura sota l’aigua.

També entra en joc el succionador de clítoris Mia Rose que permet arribar a l’orgasme ràpidament. El seu disseny en forma de rosa, com el seu nom indica, és completament discret fet que el pots portar amb tu a tot arreu.

El succionador Mía Rose de venda a IO:Elector&Home és un altre producte d'èxit en el sexe femení

En el cas que es vulgui un plus de diversió i emoció (també en parella) que millor que l’Ou vibrador amb control remot. Un objecte discret que et farà sortir de la monotonia.

stats