Societat 12/12/2022

Ganes de portar-se moooolt bé!!!!

A la secció de joguines de Pyrénées Andorra trobaràs totes les novetats d'enguany

Redacció
2 min
Joguina Lego

De mica en mica es va acostant la primera de les nits més màgiques de Nadal. La visita del Pare Noel és molt esperada pels més petits de casa i també dels més grans, perquè no dir-ho. La cara de felicitat i sorpresa en obrir els regals que ens porta el Pare Noel de la seva fàbrica de joguines és difícil de descriure.

A la secció de joguines de Pyrénées Andorra disposes de totes les novetats del moment i jocs per a totes les franges d'edat. Joguines per a nadons, jocs de construcció, d'acció o per aparentar a ser grans, entre altres. Als grans magatzems tens moltes opcions per incloure en la carta tant del Pare Noel com dels Reis d'Orient. I si encara no saps que demanar aquest Nadal, pots consultar el catàleg de joguines de Pyrénées on trobaràs de tot i força. 83 pàgines carregades de propostes que ben segur el problema serà fer una bona selecció. i si per sortir de dubtes necessites veure les joguines "in situ" només t'has d'acostar fins a la primera planta de Pyrénées Andorra.

Interior del catàleg de joguines de Pyrénées Andorra

Des del Grup Pyrénées es donen un seguit de facilitats perquè la teva experiència de compra sigui satisfactòria. Per exemple, per una compra mínima de 50 euros et porten les joguines fins a casa i s'ofereix un pla de pagament a crèdits amb la targeta MyPyri a 3 i 6 mesos sense interessos a partir dels 180 euros.

Visites màgiques

Els infants que ho desitgin podran dipositar la seva carta (que també s'inclou en el catàleg) a la bústia que el pare Noel i els patges reials tenen instal·lada a la secció de joguines de la primera planta dels grans magatzems. Els dies 10,11,12 de desembre i els dies 17 i 24 del mateix mes, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, el pare Noel en persona serà a Pyrénées Andorra per fer-se fotos amb tots els nens i nenes que ho vulguin. De la mateixa manera, un patge dels Reis d'Orient serà del 26 de desembre al 4 de gener de les cinc de la tarda a les vuit del vespre.

Un moment de la darrera visita del Pare Noel i el patge a la secció de joguines de Pyrénées Andorra

I recordeu que encara s'és a temps de participar en el concurs de dibuix de Nadal que organitza cada any Pyrénées Andorra. El dia 15 de desembre el jurat decidirà qui són els 30 guanyadors/es i l’entrega dels premis tindran lloc el 12 de gener del 2023, a quarts de sis de la tarda, a El Bufet El Grill de la 3a planta de Pyrénées.

stats