Societat 17/05/2022

El Govern comença a treballar en la revisió de la classificació dels allotjaments turístics

Camp compta reunir-se amb tots els agents del sector implicats, ja que caldrà la modificació de catorze reglaments

ANA
1 min
El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 17 de maig de 2012, va ser notícia...

Durant la seva intervenció davant del plenari del Consell General, Francesc Camp ha avançat que el Ministeri de Turisme iniciarà en les propers dies 'un treball d'envergadura' per 'actualitzar la normativa i fer una revisió de la classificació d'allotjaments turístics'.

Per aquest treball, Camp compta reunir-se amb tots els agents del sector implicats, ja que caldrà la modificació de catorze reglaments, un per cada tipus d'allotjament, que provocaran 'canvis substancials que fan referència a la seva classificació en categories, al nivell de qualitat i a l'atorgament de segells especials'.

El ministre ha dit posteriorment que es tracta de 'revisar-les per adaptar-les als estàndards de qualitat', i per aquest motiu observaran 'models propers d'altres zones turístiques', i ha posat l'exemple de les Illes Balears.

Camp diu tenir clar que es tracta d'una reforma que requereix temps i que 'fins ben entrat el 2013 no estarà enllestida'. A més, ha afegit que es donarà el marge suficient al propietari perquè adapti el seu allotjament als paràmetres que es requereixin.

stats