Societat 18/12/2023

Històries embotellades

La selecció de whiskies de Pyrénées Andorra desprenen aromes i textures excepcionals

ARA Andorra
2 min
Imatge d'arxiu de begudes alcohòliques en un local d'oci.

Beure un got de whisky és una de les accions més populars que veiem a les sèries americanes, però beure un bon whisky és més que una simple acció. És un ritual, una cerimònia que convida els sentits a submergir-se en la riquesa d'aromes, sabors i textures. I en el sector del whisky, cada ampolla amaga una història al darrere. Això sí, per beure un whisky de qualitat s'ha de fer dins una copa que permeti expressar-ne el caràcter. Així, les copes en forma de tulipa són ideals, ja que capturen i concentren les aromes, portant-les directament al nas mentre es beu.

A l'hora de triar un whisky s'ha de tenir en compte la diversitat d'opcions.Pyrénées Andorra ho tenen clar i la secció d'alimentació ofereix al client una experiència prèmium amb la selecció de whiskies exclusius, com ara, Extinct Blends Quartet i The Red Cask.

Ultramarine de Extinct Blends Quartet està inspirat en un icònic whisky que aprofitant les botes de Jerez de la vella escola, ressalta les possibilitats encantadores i l'amplitud de sabors i textures que ofereixen les combinacions de whiskies de gra i malta anyencs.

Pyrénées Andorra comercialitza de forma exclusiva aquesta marca de whisky

The Red Cask, un whisky exclusiu que fusiona la tradició escocesa amb la innovació contemporània. Provinent de botes seleccionades meticulosament, aquest elixir ofereix una intensitat única de sabor i color. La seva aroma embriagadora i el seu caràcter distintiu fan de The Red Cask una elecció excepcional per a aquells que busquen un whisky amb una personalitat única i audaç.

Una marca de whisky que comercialitza de forma exclusiva Pyrénées Andorra

La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra disposa d'aquestes dues opcions que poden servir per acompanyar una bona conversa de sobretaula durant aquestes festes.

stats