Societat 28/05/2022

El luxe també pot ser de segona mà

Pyrénées Motors és l'únic concessionari que disposa d'un portal dedicat exclusivament als vehicles prèmium d'ocasió

E.C.
2 min
Model del compte d'ocasió de Pyrénées Motors.

Andorra la VellaA Internet hi ha infinitat de pàgines web dedicades a la venda de vehicles de segona mà. Sovint s'acumulen els anuncis -que en la majoria de casos posen els mateixos propietaris-, sense una informació precisa de cada cas i els models no estan degudament classificats. Per això, és tan important comptar amb portals que ofereixen una gamma de productes endreçats, entenedors i atractius per a aquells que estan interessats en l'adquisició d'un vehicle d'ocasió.

Model del compte de Pyrénées Motors Vehicles d'Ocasió.

I precisament per això, avui volem destacar l'únic concessionari a Andorra que disposa d'una plataforma dedicada, exclusivament, a la venda de vehicles prèmium d'ocasió. Es tracta del compte d'Instagram de Pyrénées Motors, que gairebé diàriament actualitza la seva pàgina per oferir les millors oportunitats, perquè, el luxe també pot ser de segona mà.

La informació de cada publicació indica, amb claredat i d'entrada, el model i el preu de cada ocasió. A continuació, Pyrénées Motors detalla les característiques del vehicle, sigui una moto o un cotxe, amb la informació de contacte i la direcció exacta on es troba el producte. A més a més, si un model es ven, la informació del compte s’actualitza per evitar que possibles clients interessats creguin que encara es troba disponible (quelcom que s’agraeix i que no acostumen a fer la resta de plataformes).

Model del compte de Pyrénées Motors Vehicles d'Ocasió.
Model del compte de Pyrénées Motors Vehicles d'Ocasió.

Val a dir que la política de manteniment i recompra que ofereix Grup Pyrénées quan s'adquireix un nou vehicle, permet disposar d'una àmplia gamma de models en molt bon estat. I és que són molts clients que confien en Pyrénées Motors a l'hora de renovar el seu vehicle. Segueix el compte de Pyrénées Motors Vehicles d'Ocasió per estar alerta de les grans oportunitats que hi podràs trobar!

stats