Societat 18/03/2022

Nairo Quintana canvia la bicicleta pel cotxe

El múltiple campió colombià, resident al Principat, ha adquirit un BMW de Pyrénées Motors

E.C.
1 min
Nairo Quintana amb la seva dona Mariana, a Pyrénées Motors.

Andorra la VellaEl colombià Nairo Quintana, un dels millors ciclistes de l'última dècada, ha canviat la bicicleta pel cotxe; això sí, només de manera temporal, perquè el 22 vegades campió acaba d'adquirir un BMW X5 40i per desplaçar-se pel Principat d'Andorra i més enllà. Aquesta setmana, ell i la seva dona Mariana han recollit a Pyrénées Motors el vehicle -val a dir que d'un color molt especial- que fa uns mesos van encarregar. Fa anys que Quintana resideix al país, un lloc que considera ideal per preparar-se físicament i mentalment per a les curses en les quals participa amb el seu equip, l'Arkéa Samsic.

Quintana i la seva família no només han comprat el BMW amb Pyrénées Motors, sinó que han adquirit diversos dels serveis que ofereix l'àrea d'automoció de Grup Pyrénées, entre els quals es troba l'assegurança del vehicle, el manteniment i l'ampliació de la garantia.

El moment de l'entrega del vehicle.

Segons ha explicat el mateix Nairo Quintana a Pyrénées Motors, "el vehicle ens servirà per moure'ns per aquí amb els nostres dos fills, la Paola i en Tomàs, però també perquè la família pugui anar a veure algunes de les etapes de les seves pròximes competicions, com el Tour de França, la Volta Catalunya o La Vuelta España". Aquest és el primer vehicle que Quintana compra a Andorra i ho ha fet amb Pyrénées Motors. Com a anècdota de l'entrega, al cartell de felicitació, Pyrénées va posar el nom del seu fill Tomàs i la seva dona Mariana.

stats