Publicitat
Publicitat

Som Com Som organitza una trobada d'associacions LGBTI d'Andorra i Catalunya

La 1a Jornada Interassociativa LGBTI Andorra-Catalunya, de caràcter pedagògic, tindrà lloc el 20 de juny al Centre Cultural La Llacuna, amb conferències en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra

L'associació que representa a les lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals (LGBTI) del Principat d'Andorra, 'Som Com Som', ha organitzat, el 20 de juny a partir de les 9.30 hores, un esdeveniment amb diferents entitats i organismes de Catalunya. La 1a Jornada Interassociativa LGBTI se celebrarà al Centre Cultural La Llacuna, convertint Andorra en la primera seu d'aquestes jornades.

La jornada de caràcter pedagògic, que té com a lema "els nous reptes educatius i legals: homosexualitat, dret i pedagogia social", comptarà amb dues ponències: una destinada al debat de la pertinència o no d’una llei contra l’homofòbia a Andorra i l’altra destinada als plans educatius locals i estratègics d’intervenció en matèria d’igualtat i diversitat afectiva per a adolescents. La primera d'aquestes ponències tindrà, a més, la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra.

L’Associació ha convidat diferents polítics i tècnics educatius del país per debatre "models polítics, legals i educatius del tractament de la diversitat afectiva".

L'acte està obert a tothom, però en especial a "advocats andorrans, mestres de primària, professors de secundària, familiars, amics i simpatitzants". El mateix dia, a la tarda, hi ha prevista una visita al Consell General i a la Casa de la Vall.