Societat 25/05/2023

La pell trenada, una tendència de temporada

Tota la moda en calçat de primavera i estiu ja està disponible a Pyrénées Andorra

ARA Andorra
2 min
Esclops de pell trenada

Els accessoris de pell trenada ja s'han consolidat com els imprescindibles de la temporada de primavera i estiu. Les bosses de mà o les sabates de pell trenada ja són un clàssic quan arriba el bon temps. Tot i que els dies de calor moderada encara no s'han acabat d'instal·lar del tot a Andorra, les noves col·leccions en moda i accessoris sí que ho han fet.

Pyrénées Andorra no perd el temps i des de fa uns dies que ja disposa de totes les tendències en accessoris d'aquesta primavera i estiu. El temps no acompanya, però sempre és un bon moment per evadir-se i prendre nota de tot el que no pot faltar a l'armari aquests mesos. Avui ens centrem en les sabates i, més en concret, amb les sabates de pell trenada.

Quan parlem de pell trenada parlem de Pons i Quintana, la marca per excel·lència d'aquest estil. La firma menorquina ja fa anys que es troba instal·lada a Pyrénées Andorra i és molt demandada per les clientes que no només trien l'estil de Pons i Quintana sinó també la comoditat que els brinda les seves sabates.

Sandàlies de pell trenada de Pons i Quintana
Sandàlies de pell trenada de Pons i Quintana

Una altra firma que també destaca pels seus dissenys de pell trenada és la catalana Naguisa, que només presenta una col·lecció a l'any, la d'estiu. Els tres adjectius que defineixen a Naguisa són comoditat, disseny i color.

Sandàlies de pell trenada de Naguisa

Si t'agrada marcar estil, la comoditat i anar a l'última, aquest estiu llueix de cap a peus amb la tendència de la temporada que trobaràs a Pyrénées Andorra.

stats