La policia reforça la presència a la xarxa viària

Aquest cap de setmana s'han pogut veure agents en camins de muntanya i zones d'esbarjo

A causa del relaxament d'algunes persones pel que fa al confinament, el Cos de Policia ha emès un comunicat en el qual informa d'un increment dels controls de les autoritats en el marc de les mesures preventives aprovades arran de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, aquest cap de setmana s'ha reforçat la presència d'agents de policia a la xarxa viària, així com en camins de muntanya, zones d'esbarjo o punts susceptibles de trànsit de persones.

En concret, i segons ha informat el ministre portaveu, Eric Jover aquest cap de setmana hi ha el doble de patrulles de policia que un cap de setmana habitual. En concret, hi ha deu patrulles en lloc de les cinc habituals. En aquest sentit, ha explicat que el Cos de Policia s'encarregarà d'assegurar que els desplaçaments que es duguin a terme siguin necessaris.

L'augment d'aquests controls són deguts a les indicacions rebudes pel Govern, en què es recomana a la ciutadania que restés confinada als seus domicilis per tal d'evitar un major nombre de contagis, així com un col·lapse del sistema sanitari.

Per aquesta mateixa raó, des del Cos de Policia han recordat que el trànsit de persones està limitat pels diferents decrets governamentals, per la qual cosa es recomana seguir en tot moment les indicacions que es facin arribar des del Govern.