Societat 31/03/2022

'Posa-li ous' i sigues solidari!

El regal de Pasqua d'Espícula de Pyrénées Andorra ajudarà les famílies refugiades d'Ucraïna

E.C.
2 min
Els 'ous solidaris' d'Espícula.

Andorra la VellaEls ous són un dels aliments que quedaven prohibits durant la Quaresma -època en què antigament tampoc es podia menjar carn-, així que el dia de Pasqua era una jornada molt esperada perquè tornaven a estar presents a totes les taules. Aquest costum, propi de la tradició cristiana, va adaptar-se amb els anys i les pastisseries d'arreu d'Europa van crear els populars ous de xocolata de Pasqua. Així doncs, per Setmana Santa (i dies abans) no poden faltar a casa nostra i per això, el supermercat de Pyrénées Andorra s'omple d'ous de les millors cases xocolateres i pastisseries.

Els 'ous solidaris' d'Espícula.

Per a l'ocasió, el forn Espícula de Pyrénées Andorra ha dissenyat els 'ous solidaris', de gran mida i decorats amb pollets, plomalls i llaminadures, propis d'aquesta època. Els beneficis recaptats amb la seva venda estaran destinats a l'ajuda de les famílies refugiades d'Ucraïna. Hi ha dues varietats d'ous solidaris: de xocolata blanca i amb llet, i es pot escollir entre la que més t'agradi. En el seu interior, els infants -i no tan nens- hi trobaran una sorpresa! Si trenques l'ou, a dins hi ha llaminadures i un petit joc de construcció amb el qual podràs demanar un desig.

Detalls dels 'ous solidaris' d'Espícula.
Detalls dels 'ous solidaris' d'Espícula.

Fes també el mico!

Durant aquests dies, Espícula de Pyrénées Andorra també ofereix als seus clients el tradicional mico, o rotllet de Pasqua. Aquesta és, de fet, la versió original de la mona, un dolç similar al tortell de reis, recobert amb sucre i anís i que com mana el costum, havia de portar tants ous com anys tingués el fillol. Es pot encarregar amb una antelació de 48 hores, ja que són acabats de fet i superflonges, com es pot comprovar al mateix vídeo que ha penjat el forner d'Espícula, Jordi Morera.

stats