Societat 08/04/2022

El projecte MovLav continua amb un concurs de skateboarding i un GrandPrix

Els dos esdeveniments seran totalment gratuïts

ANA
1 min
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, en una activitat anterior del projecte MovLav.

Sant Julià de LòriaEl projecte MovLav, impulsat pel comú de Sant Julià de Lòria, portarà a terme un concurs de skateboarding per joves a partir de 8 anys aquest dissabte 9 d'abril a les 15.30 hores al parc Prat del Senzill de Sant Julià de Lòria. A més, el diumenge 10 a la cota 1.600 de Naturland es disputarà un GranPrix per joves a partir de 8 anys a les 11.30 hores.

Pel que fa al concurs de skateboarding, serà de participació lliure on es busquen els millors skaters del dia en categoria noi i noia, així com al patinador més jove i el més vell. El dinamitzador del torneig centrarà l'atenció en un mòdul concret del skatepark i els jutges aniran indicant quins són els millors trucs premiats. La jornada estarà amenitzada amb música, concert en directe i un berenar de la mà de Telepizza.

D'altra banda, el diumenge a Naturland s'efectuarà un concurs d'habilitats amb proves en l'àmbit natural que els participants hauran de passar en el millor temps possible o amb els menors errors. La participació serà individual i per joves més grans de 8 anys i es realitzaran dues divisions del concurs per edats: de 8 a 15 anys i un altre per majors de 16 anys.

El guanyador del concurs de skateboarding gaudirà de material de skate de la mà de l'espònsor KILVIL i el guanyador del Gran Prix gaudirà de quatre entrades, cedides per Naturland, per tota la família. Els dos esdeveniments seran totalment gratuïts i aptes per famílies. El procés d'inscripció estarà obert fins al dia de concurs. Cal recordar que les Olimpíades Culturals del projecte MovLav duraran fins al 29 d'abril.

stats