Societat 23/05/2023

El restaurant que atrau a tots els paladars

El bufet El Grill de Pyrénées Andorra disposa d'una àmplia gamma de productes de qualitat

ARA Andorra
2 min
Imatge del restaurant El Grill

Marisc, peix, carn, embotits, amanides vàries i un llarg etcètera és el que t'ofereix un dels racons gastronòmics més selectes d'Andorra. A la tercera planta de Pyrénées Andorra trobaràs, entre altres zones de restauració, el bufet El Grill, un dels punts de restauració del centre que atrau a tots els paladars gràcies a la gran varietat de productes que ofereix. A més, des d'ara i fins al 26 de maig, de dilluns a divendres, pots fer el teu àpat amb un 20% de descompte. Ara ja no hi ha excusa per degustar tot el que et té preparat el bufet El Grill perquè gaudeixis de la bona cuina entre amics o familiars.

Assortiment marisc El Grill

El bufet El Grill és una bona opció no només pels clients habituals dels grans magatzems sinó també per tots els turistes que ens visiten durant aquests dies. Ara i per un preu molt atractiu tens l'oportunitat d'assaborir carn a la brasa de qualitat, plats de marisc, peix fresc i si ets un amant de la cuina japonesa tens l'opció de menjar un bon plat de sushi. 

Assortiment carn El Grill

Els qui descobreixen el bufet El Grill se'ls hi obre un món. I és que en un sol restaurant hi tens de tot i és una bona opció per qui viatgi amb família o per aquells que a l'hora de menjar tenen diferents preferències. Sense dubte, el bufet El Grill és el lloc ideal per fer una parada del teu dia de compres i agafar forces per després continuar amb energia. Això sí, no pots sortir del restaurant sense provar les postres. Òbviament i seguint la mateixa línia, El Grill t'ofereix pastissos, gelats, font de xocolata i per aquells que prefereixin unes postres més saludables, la fruita de temporada sempre és la millor de les opcions.

stats