Successos 18/03/2024

La Policia deté un atracador amb navalla al Passeig del Riu d'Andorra la Vella

Quan un d’ells li va plantar cara, el jove va marxar, però la Policia el va localitzar uns minuts després

ARA Andorra
1 min
Agent de policia.

Andorra la VellaLa Policia va detenir el passat divendres a la nit, a Andorra la Vella, un jove de 22 anys que va intentar atracar a punta de navalla un grup de persones al passeig del riu.

El jove va exigir, primer, drogues i, posteriorment, diners. Va acorralar contra un dels bancs del passeig una de les persones que formaven part del grup amenaçant-la de mort amb una navalla amb una fulla de 8 centímetres i, tot seguit, va esgrimir-la contra un altre membre del grup repetint les amenaces. Quan un d’ells li va plantar cara, el jove va marxar, però la Policia el va localitzar uns minuts després. En el moment de controlar-lo, va resistir-se amb força, va intentar agredir els agents, i els va insultar i amenaçar en reiterades ocasions.

Per tot plegat, se’l va arrestar com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni, per robatori amb violència en grau de temptativa; contra la llibertat, per amenaces; contra la seguretat col·lectiva, per portar una arma blanca; contra la funció pública, per resistir-se i desobeir els agents, i contra l’honor, per injúries.

stats