Successos 30/04/2024

Ferit per un tret a una residència de Sort

Els fets es van produir cap a les 11 del matí a la carretera de la Seu d'Urgell on es troba el centre residencial

ARA Andorra
1 min
Centre en qüestió

Andorra la VellaUn usuari de la residència pública de gent gran de Sort ha resultat ferit aquest dilluns en rebre un tret al braç, que segons la policia hauria estat disparat amb una escopeta de perdigons. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Segons RadioSeu, els fets es van produir cap a les 11 del matí a la carretera de la Seu d’Urgell, on es troba el centre geriàtric. L’avi, de 85 anys, estava a l’exterior de l’edifici, però encara dins el mateix recinte residencial, quan va rebre l’impacte. L’home va ser traslladat a l’Hospital de Tremp, però no es tem per la seva vida.

Ara per ara els Mossos no descarten ara mateix cap hipòtesi i treballen tant amb la possibilitat que sigui un atac totalment premeditat com que es tracti d’una bretolada. L’ACN hi ha afegit que la policia intentarà localitzar l’arma amb la qual s’hauria fet el tret, que va provocar una ferida amb orifici d’entrada i sortida al braç de la víctima. Els experts apunten que podria ser un perdigó o bé munició del calibre 22.

stats