Cultura 13/04/2023

Sant Julià de Lòria recupera la Fira d'Abril amb la música i la gastronomia com a protagonistes

Tant dissabte 22 com diumenge 23 es duran a terme actuacions en directe d'artistes del país

ARA Andorra
1 min
Una edició anterior de la Fira d'Abril de Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaLa Colla Laurediana, l'agrupació de joves de Sant Julià de Lòria, aposta per recuperar aquest any la tradicional Fira d'Abril pels propers dies 22 i 23 als jardins de davant de la plaça de la Germandat. L'esdeveniment, segons informa l'associació aquest dijous en un comunicat, comptarà amb actes populars en què la música i la gastronomia andalusa seran els protagonistes.

Així doncs, la Fira d'Abril Laurediana serà un esdeveniment ple de diversió i pensat per a tota la família. Tant dissabte 22 com diumenge 23 es duran a terme actuacions en directe d'artistes del país com Johel Artista, Francisco Amat, Alba Cañabate i el grup de ball de flamenc 'Alendoy Flamenc Andorra'. A més, hi haurà animació en viu a càrrec de la Colla Laurediana i de Dj's convidats que posaran la música i l'ambient per a gaudir al màxim d'aquesta tradicional festa.

Per la seva banda, les propostes gastronòmiques aniran a càrrec dels restaurants Bare Nostrum, El Cantàbric i Art i Pa, que oferiran una selecció de plats típics d'Andalusia d'acord amb els moments musicals que es viuran.

stats