Cultura 28/07/2022

Viatge 3D aquest dissabte pel sistema solar de la mà de FEDA Cultura

Els visitants podran descobrir els detalls de l’univers amb les explicacions de l’astrònom que els acompanyarà durant l’experiència.

ARA Andorra
1 min
FEDA

Andorra la VellaFEDA Cultura ofereix aquest dissabte una nova activitat per gaudir de l’astronomia de manera acompanyada a Engolasters. L’activitat estava programada per a aquest divendres, però la previsió meteorològica ha obligat a ajornar-la. Per tant, se celebrarà el 30 de juliol, de 22.30 a 23.55 hores a la Casa dels guardes de FEDA, amb l’objectiu d’observar les millors imatges de planetes, asteroides i satèl·lits del sistema solar i viure una experiència única gràcies a unes ulleres 3D.

Segons informen a través d'un comunicat, els visitants podran descobrir els detalls de l’univers amb les explicacions de l’astrònom que els acompanyarà durant l’experiència. 

Les places per a aquest dissabte ja estan exhaurides i la llista d’espera, plena. Aquestes activitats gratuïtes tenen un gran èxit cada any i per aquest motiu, enguany se n’han ampliat les propostes. Qui no hi pugui assistir, encara tindrà una darrera oportunitat aquest estiu per gaudir de l’observació astronòmica de forma guiada. Serà el divendres 12 d’agost a les 22.30 hores, coincidint amb el moment de més intensitat de les llàgrimes de Sant Llorenç. Conduirà l’observació l’astrònom Joan Pujol, per guiar el públic entre els meteors i altres cossos celestes.

stats