Publicitat
Publicitat

L'ABA nega que hi hagi un segon banc andorrà sota investigació

L'Associació de Bancs ha dit que s'han denunciat a la Policia els missatges difamatoris que han circulat assegurant que s'intervindria una segona entitat

L'Associació de Bancs Andorrans (ABA) ha deixat clar en un comunicat que l'únic banc que està sent investigat per les autoritats americanes i posteriorment intervingut és BPA. L'ABA ha emès aquest comunicat després de constatar la "circulació massiva" de missatges a les xarxes socials en què s'assenyala que hi hauria una segona entitat del Principat sota investigació i en tràmits de ser intervinguda.

L'ABA aclareix que la resta de bancs, a excepció de BPA, estan atenent "amb total normalitat" les operacions diàries tant nacionals com internacionals. En aquest sentit, alerten que aquestes accions són penalment punibles i han estat denunciades davant de la Policia i les institucions competents. El comunicat també indica que aquestes acusacions difamatòries són "totalment falses" i estan creant un entorn de desconfiança i desconcert que només busca "perjudicar el sistema financer andorrà" i el país.