Publicitat
Publicitat

Testimonis BPA anima els afectats a assistir a la sessió de Consell General de dijous

Demanen als polítics que tinguin en compte que la crisi de BPA està afectant a molta gent, més enllà dels empleats i clients

Els membres de la plataforma Testimonis BPA, liderada per Eusebi Nomen i Ferran Goya, han fet una crida a través de les xarxes socials per tal que els afectats per la crisi de l'entitat, ja siguin treballadors, clients o ciutadans en general, assisteixin com a públic a la sessió de Consell General d'aquest dijous, en la qual es respondran preguntes de control al Govern, la majoria sobre l'afer.

Un dels membres de la plataforma Testimonis BPA, Juan Carlos Gaeta, ha explicat que la intenció és que els afectats puguin anar a escoltar la sessió "de manera silenciosa i respectuosa". Tenint en compte que la sessió de control comença a les 16 hores i que bona part de la població treballa, Gaeta anima la gent a assistir-hi en qualsevol moment al llarg de la tarda, atès que la sessió es preveu llarga.

Des de la plataforma també demanen als polítics que "s'expressin bé en les preguntes i les respostes" i que tinguin en compte que hi ha molta gent afectada. De fet, Gaeta ha assegurat que el cas està perjudicant a tot el país, no només als empleats i clients, ja que moltes inversions s'estan fent enrere per culpa de l'escàndol.