Economia 03/07/2020

Caldea obre portes aquest dissabte i estrena piscina

Ana
2 min
La nova llacuna panoràmica que estrena Caldea

Escaldes-EngordanyCaldea reobre aquest dissabte portes després del tancament arran de la crisi sanitària i ho fa inaugurant la llacuna panoràmica, una instal·lació que esperen que pugui ser un “al·licient", com ha manifestat el director general de Caldea, Miguel Pedregal, que ha afegit que a poc a poc estan veient com “les reserves s’acceleren”, sobretot a la web, la qual cosa els fa ser optimistes de poder tancar un estiu “moderadament positiu”.

Pedregal i la cònsol major d’Escaldes-Engordany i presidenta de Caldea, Rosa Gili, han visitat les instal·lacions en la preobertura, un dia en què els socis han pogut gaudir del termolúdic i també de la nova llacuna panoràmica. Pedregal ha manifestat que “l’acollida està sent bona”. Es tracta d’una llacuna elevada vuit metres sobre el riu Valira, amb la paret i el terra transparent amb la qual cosa els que hi són a dins poden gaudir “del transcurs del riu”, ha explicat Pedregal, que ha recordat que aquesta nova piscina hauria d’haver obert durant la temporada d’hivern però que la crisi del coronavirus ho va impedir. Gili ha manifestat que Caldea és un “atractiu turístic molt important” i que aquesta nova proposta “dona il·lusió i molt atractiu” precisament en un moment en què “necessitem retornar a la normalitat”. La cònsol major ha evidenciat que fan costat a la direcció i l’equip que tenen “bones idees”, i de fet, ha mostrat que es dona suport “a la línia que estan portant”. Precisament, creu que és “un plus” el fet que l’any passat es tanqués amb beneficis, ja que “econòmicament” se surt “d’una bona postura”.

El director general de Caldea ha manifestat que el fet que es vagin rebent reserves és la mostra que “progressivament” es podrà tornar a “nivells de normalitat”. En aquest sentit, ha manifestat que s’espera que a l’agost hi hagi una “bona freqüentació” tot i que creu que no serà la d’altres anys. Pel que fa al personal, en aquesta obertura es recupera gairebé tot exceptuant un 20-30%, segons Pedregal, que s’anirà reincorporant “en els propers dies”, ja que la voluntat és que tota la plantilla “torni” a treballar en breu.

I aquesta obertura es fa amb unes mesures de seguretat i higiene que venen marcades pel que estableix l’executiu. Així, en un primer moment només hi podrà haver un aforament del 30%, una ocupació que des de Caldea esperen que es vagi ampliant a mesura que vagi evolucionant la pandèmia. Es fa una higiene “més exhaustiva” a les superfícies, l’aigua i l’aire; s’ha dotat de material de protecció tot el personal i s’adverteix els clients de les mesures que han de prendre per garantir la higiene i el distanciament social perquè puguin tenir una experiència “tranquil·la i segura”.

stats