Economia 27/01/2023

Fem fora els stocks del magatzem

Fins el 31 de gener, IO: Electro&Home liquida un seguit de productes en stock

ARA Andorra
2 min
La botiga d'electrònica d'Epizen ofereix productes fins al 50% de descompte

El Principat d'Andorra, avui dia, encara està en plena campanya de rebaixes en roba i complements. Un bon moment per invertir en una bona peça de roba d'abric ara que ha arribat el fred, però sabies que també disposes d'una bona oportunitat per comprar aquell article en electrònica que necessites?

IO: Electro&Home disposa, fins al 31 de gener, de promocions fins al 50% en articles de fotografia, electrònica, imatge i so, salut sexual, gamma blanca i gaming. Amb campanyes com aquesta, acabar el mes de gener no et serà tan feixuc com et pensaves. ⁣Si tens pensat posar-te en forma a la botiga especialitzada en electrònica d'Epizen trobaràs aquells articles que t'ajudaran a assolir els teus objectius esportius.

Articles que t'ajudaran a posar-te en forma

Si creus que t'ha arribat el moment de canviar-te el televisor de casa, a IO:Electro&Home d'Epizen tens un ampli ventall d'Smarts TV amb tecnologia LED a uns preus irresistibles, com ara, aquest televisor Sony que no et pots deixar perdre.

Televisor Sony de 55''

I si ets previsor i ja estàs pensant en les vacances d'aquest estiu i vols immortalitzar qualsevol moment amb una bona càmera fotogràfica, la botiga electrònica d'Epizen t'ofereix productes professionals a preus atractius, com aquesta Olympus E-M1 Mark III Body black.

Càmeres professionals a IO:Electro&Home

Tot això i més és el que ofereix IO:Electro&Home dins la campanya "Fora Stocks" que finalitza el pròxim 31 de gener.

stats