Economia 30/11/2022

Rebaixa generalitzada de les tarifes mòbil de contracte

Andorra Telecom ha reduït en quatre euros l'import base de les quotes

ARA Andorra
2 min
El preu de les noves tarifes d'Andorra Telecom-

Andorra la VellaAndorra Telecom Telecom fa un pas endavant i a partir d'aquest 1 de desembre aplicarà una rebaixa a les tarifes mòbil de contracte i n'incrementarà les dades disponibles. Ho ha manifestat aquest dimecres en roda de premsa el portaveu de la companyia, Carles Casadevall, qui ha assenyalat que la voluntat és "adaptar-nos a les necessitats dels clients", ja que "veiem que el consum de dades s'ha incrementat darrerament i es troba a faltar la necessitat de tenir-ne més". En total, les rebaixes representaran que Andorra Telecom deixi de guanyar uns 1,5 milions d'euros.

Així, com a primer punt s'ha decidit reduir la quantitat de tarifes de contracte i, per tant, la tarifa XL deixarà d'oferir-se i passarà a formar part de la L. A més, les tarifes M i L redueixen el seu preu en 4 euros, passant dels 30 als 24 euros i dels 60 als 56 euros respectivament.

Entrant als punts més destacats de cada oferta, la tarifa S, la qual utilitzen uns 21.500 clients, manté el preu en 16 euros, però augmenta les dades fins als 6 GB. També s'augmenten els minuts nacionals en 100, arribant fins als 300, i s'incrementen els internacionals en una vintena.

Quant a la tarifa M, a partir d'ara costarà 26 euros, oferirà 30 GB de dades, i els minuts de trucades internacionals s'augmenten fins als 300. Es tracta de l'oferta més contractada durant el 2021 i el 2022 i que fan servir uns 20.000 clients. En aquest cas, es podran afegir les opcions de duplicar les dades o de poder consumir la totalitat dels minuts internacionals o de les dades en 'roaming'. Algunes d'aquestes opcions, a més, han vist reduït el seu preu, així com el consum de dades.

Finalment, pel que fa a la tarifa L, que compta amb uns 5.600 clients, costarà 56 euros; els minuts internacionals pugen fins als 3.000 i les dades nacionals passen a ser de 100 GB.

Casadevall també s'ha referit a la tarifa modular, que són aquells mòbils associats a la fibra òptica, la qual també incorpora millores. Així, per al primer mòbil el preu es manté en 30 euros, però en els següents baixa fins als 18. En aquest cas també s'augmenten els minuts internacionals, que arribaran fins als 300.

Des d'Andorra Telecom s'enviarà aquest dijous un SMS personalitzat a tots els clients informant de les diferents tarifes acompanyant d'un enllaç on els usuaris veuran com es queda la seva tarifa actual. Cal destacar que els clients no hauran de fer res, ja que els canvis es faran de manera automàtica. A més, totes les novetats també es podran consultar a l'aplicació de la companyia.

stats