Publicitat
Publicitat

Els treballadors de BPA, a l'espera de poder reunir-se amb l'AREB

El cap de Govern els ha garantit que l'AREB els tindrà en compte com a interlocutors

Pocs avenços en la reunió que els representants dels treballadors de BPA han mantingut aquest dimarts amb el cap de Govern, Toni Martí. L'únic compromís que li han pogut arrencar és que l'Agència de Resoució d'Entitats Bancàries (AREB) els tindrà en compte com a interlocutors i, en aquest sentit, esperen poder-s'hi reunir a finals de setmana o a principis de la setmana vinent.

Un dels portaveus dels treballadors, Xavier Bonell, ha explicat que li han traslladat la seva inquietud arran del "moment tens" que estan vivint i li han demanat que es comprometi per escrit a tirar endavant les seves demandes en relació al seu futur laboral. Bonell ha reconegut que "per escrit no tenim res", però sí que ha recordat les promeses fetes pel cap de Govern públicament com el fet d'estar treballant amb un nou Codi de relacions laborals i la intenció d'allargar la cobertura sanitària per als aturats. "Això ja és un pas però no és el definitiu", ha dit Bonell, que ha afegit que esperaran la reunió amb l'AREB per poder tenir més informació i saber quina decisió es pren en relació amb l'entitat. 

De fet, durant la trobada d'aquest dimarts amb el cap de Govern, han tornat a analitzar els punts que van proposar en relació al futur laboral dels empleats, però Toni Martí els ha emplaçat a veure els fruits dels compromisos que demanen en la reunió que volen mantenir amb l'AREB. Així mateix, tampoc els ha informat sobre en quin punt es troba l'anàlisi dels comptes de l'entitat ni amb quins terminis treballa l'AREB per decidir en relació a la resolució de BPA.

 

Etiquetes